• Slider001.jpg
  • Slider002.jpg
  • Slider003.jpg
  • Slider004.jpg
  • Slider005.jpg
  • Slider006.jpg
  • Slider008.jpg

Start wielerseizoen 2017

Op zondag 5 maart start het nieuwe raceseizoen van Tourclub Ysselsteyn. De snelheid en afstand wordt vanaf het begin langzaam opgebouwd, zodat iedereen mee kan. Als je nog geen lid bent en wilt weten of de fietssport iets voor je is kun je zonder verplichtingen met een groep meerijden. In Ysselsteyn rijden we in 3 groepen van verschillende snelheden de A, B en C groep en bij voldoende belangstelling rijdt er een groep recreanten. In Oirlo wordt er in 2 groepen gereden: A en B groep.

De Peter Winnen Classic staat dit jaar gepland op zondag 28 mei en de meeropbrengst gaat dit jaar naar de stichting Matchis. Stichting Matchis is een Nederlandse stichting die er voor zorgt dat patiënten met leukemie en andere soorten bloedaandoeningen een transplantatie kunnen krijgen van stamcellen afkomstig van vrijwillige gezonde donoren. Deze stamcellen zijn vaak nodig om hen te kunnen genezen.

Wil je meer informatie over de tourclub, ga dan naar onze website: www.tourclubysselsteyn.nl, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met een van de bestuursleden.

Het bestuur,

Hennie Beelen, Hans Hudales, Joep Poels, Annelies Rops en Hans Verkoeijen

Derny Clinic

Vandaag vond de Derny Clinic plaats op Raceway Venray. Hoewel het aantal aanmeldingen, mede door enige onduidelijkheid op onze site, zeer mager was, bleken er toch zo'n 14 enthousiastelingen aanwezig. Jammer, dat het op twee na, waaronder Anne van 13, uitsluitend eigen clubleden waren. Na de koffie en inleidingen van Ron Koenen en Michel Jeucken mochten we de baan op achter de motoren van Chris Jeucken en Thijs van Asten.DSC 0040

Foto's gemaakt door Netty de Römph.

Lees meer...

 

Hoofdsponsors

 

Subsponsors

facebook-icoon-klein